« Travanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nastavni sat: 45 minuta
JUTRO
1. sat: 08:00 - 08:45
2. sat: 08:50 - 09:35
3. sat: 09:40 - 10:25
4. sat: 10:45 - 11:30
5. sat: 11:35 - 12:20
6. sat: 12:25 - 13:10
POSLIJEPODNE
1. sat: 14:00 - 14:45
2. sat: 14:50 - 15:35
3. sat: 15:40 - 16:25
4. sat: 16:45 - 17:30
5. sat: 17:35 - 18:20
6. sat: 18:25 - 19:10
Lučani promoviraju dalmatinsku kuhinju
Po prvi put učenici i učitelji OŠ Lučac sudjeluju u međunarodnom projektu European Food Adventures u suradnji s učenicima i učiteljima iz Portugala, Španjolske, Grčke, Turske i Cipra. Projekt traje 2019. – 2021. god., a u njemu mogu sudjelovati zainteresirani učenici 1. - 8. razreda, učitelji i roditelji. U ožujku 2020. god. Lučani će biti domaćini partnerskim zemljama tjedan dana. Projekt je financiran sredstvima iz programa Erasmus + koji podupire obrazovanje, a provodit će se kroz redovnu nastavu, izbornu, izvannastavne aktivnosti, terensku nastavu i sl. Učenici će sudjelovati u različitim radionicama i aktivnostima koje će samostalno osmišljavati i u suradnji s učiteljima, roditeljima, lokalnom zajednicom, različitim institucijama i pojedincima. Cilj projekta je promicanje zdravih prehrambenih navika, zdravog načina života, fizičke aktivnosti učenika i sporta, ali i upoznavanje vršnjaka, zemalja u kojima žive, njihovoga načina života, obrazovanja.
M. L. Alebić, 7. a